HATAY / ANTAKYA - Demirköprü Muhtar Abdurrahman Çetiner Ortaokulu

Ara

İnsan olmanın gerekliliği arasında haklara ve kanunlara saygılı olmak gelir.10 Aralık ile başlayan hafta İnsan Hakları Haftası olarak ilan edilmiş. 10 Aralık tarihi de Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanır. Dünya'da hepimizi bildiği üzere insan hakları ile ilgili bir evrensel bildirge yer almaktadı. Bu bildirge, 10 Aralık 1948′de Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilmişti. Türkiye bu konuda ciddi adımlar atan ülkelerdendir. İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi'ni kabul eden ülkelerin başında gelen Türkiye, bu tür konularda daima olumlu adımlar atmış ve taraf olmuştur. İnsan Hakları, temel olarak her insanın eşit derecede yaşama hakkına sahip olduğu görüşünü dile getirmektedir.

Ara

ISG PANOMUZ VE ACİL TOPLANMA BÖLGEMİZ YENİLENDİ. İŞ GÜVENLİĞİ EKİP İŞİDİR.

Ara

BAŞTA BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN. ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZLE ÇOŞKUYLA KUTLADIK.