HATAY / ANTAKYA - Demirköprü Muhtar Abdurrahman Çetiner Ortaokulu

Demirköprü Muhtar Abdurrahman Çetiner Ortaokulu

Adres
DEMİRKÖPRÜ MAH. BARLAS SK. DEMIRKÖPRÜ MUHTAR ABDURRAHMAN ÇETINER ORTAOKULU BLOK NO 27 ANTAKYA / HATAY
Vizyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim-öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak bilimsel ve sosyal yönden gelişmiş, ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, beceriler kazanmaları milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir insan, iyi bir öğrenci ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
07:20- 12:00
okulumuza ait servis bulunmamaktadır
Demirköprü Mahallesi Barlas sokak No:100
2204 TÜBİTAK
Diğer Hususlar
Okulumuz binası depremde zarar görerek yıkılmış olup Demirköprü M.A.Ç İlkokulu Binasında eğitim vermektedir.